Таємниця перевалу Дятлова: Експерти провели дослідження ексгумованого тіла та здивовані характером травм

Дослідники не можуть зрозуміти походження ушкоджень тіла Семена Золотарьова.

Місце поховання С.Золотарьова. Фото: КППошкодження тіла одного з учасників трагічної експедиції на перевалі Дятлова в 1959 році Семена Золотарьова показали, ніби його переїхав автомобіль, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Комсомольську правду".

"Це виключно дія твердих тупих предметів. З огляду на ситуацію в цілому, я готовий повірити в містику. Всі переломи різні. І це має бути якийсь неймовірний збіг обставин, щоб всі ці травми утворилися", - розповів судово-медичний експерт Едуард Туманов після ексгумації.

Відзначається, що труп Золотарьова знайшли через три місяці після трагедії. Впізнати його практично було неможливо. Дана справа стала загадкою для експертів. По-перше, в акті було описано дивні татуювання, яких учні Золотарьова - вчителя фізкультури, ні разу не бачили. Зокрема, мова йде про дивний напис - "ДАЕРММУАЗУАЯ". Родичі також не пам'ятають такого татуювання.

Травми на трупі невідомого походження. Фото: КПКрім того, могила під обеліском "Семен Золотарьов", як з'ясувалося, ні за ким не значилася. За документацією, на Іванівському цвинтарі чоловіка взагалі не ховали. Характер травм тіла, яке ексгумували, також поставив експертів в глухий кут. Відзначається, що машина ніяк не могла потрапити на перевал, що унеможливлює утворення таких травм.

Туманов заперечує можливість смерті цієї людини від впливу інфразвуку, ультразвуку, вибухової хвилі, радіації або психогенних факторів. Крім того, в 1959 році судмедексперт Борис Возрождьоний розповідав, що результати розтину тіл "дятловців" показали, ніби на їх тіла впливала "велика сила". Ексгумували тіло Золотарьова в квітні 2018 року. Журналісти нагадали, що перед фатальною експедицією він розповів своїм учням, що "про цей похід заговорить весь світ".

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...