Таїланд Ляшка за 108 тисяч гривень не здивував НАЗК

Разом з тим ​Національне агентство з питань запобігання корупції побачило "нечисте" в 500 гривнях Марушевської

Національне агентство з питань запобігання корупції не виявило порушень у тому, що нардеп та лідер радикалів Олег Ляшко купив квиток до Таїланду за 108 тисяч гривень і не заповнив спеціальну форму щодо зміни матеріального становища. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив нардеп від БПП Сергій Лещенко, пишуть Патріоти України.

Відповідь Агентства на запит групи нардепів політик назвав відпискою, а сам орган охрестив "немічним".

"Немічне НАЗК не знайшло порушень у тому, що Ляшко в грудні минулого року купив квиток до Таїланду за 108 тисяч гривень і не заповнив спеціальну форму на сайті про істотну зміну матеріального становища. При тому, що треба звітувати про всіх надбаннях понад 60 тисяч грн", - написав він, додавши до поста фото документу.

Лещенко додав, що попри це НАЗК "уважно розслідує" 500 гривень премії, яку Юлія Марушевська виписала співробітницям Одеської митниці з собою включно до 8 березня.

Нагадаємо, раніше лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко зізнався, що під час новорічних канікул відпочивав із другом на Таїланді.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...