"Так парочці таких же в минулому році голови зрізало": Мережу обурив дикий інцидент у Києві (відео)

Підлітки ризикують життям, влаштовуючи екстремальні розваги.

Підлітки на даху поїзда метро. Фото: Соцмережі

У Києві підлітки забралися на дах поїзда метро і бігли по ній під час руху транспорту, повідомляють Патріоти України. Відповідний відеозапис опубліковано у співтоваристві "Київ Оперативний" в Facebook.

На відео видно двох хлопців. Їх зняли на камеру водії автомобілів, які проїжджали повз.У мережі обговорюють вчинок екстремалів.

"Так парочці таких же в минулому році голови зрізало або я помиляюся? Пора вводити космічні штрафи, нехай поповнюють скарбницю", - вважає Денис Чухаленко.

"Дур'ю маються, ось і всі справи", - додав Юрій Бурдельний.

У той же час Алекс Черевко порадив оштрафувати батьків.

Як повідомлялося, раніше екстремалки в метро Києва налякали пасажирів.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...