"Так роблять нерозумні, безпорадні і незрілі люди": Блогерка про реакцію Дєєвої на скандал з інтимними фото

Дорослі та відповідальні люди вибачаються за свою поведінку в минулому, а не кличуть на допомогу чоловіка, друзів та свекруху.

Анастасія Дєєва. Фото: соцмережі.

Блогерка Фаіна Каплан на своїй сторінці у "Фейсбуці" вирішила дати кілька порад новій заступниці міністра МВС з приводу того, що треба робити, коли інтимні фото потрапили у інтернет-видання і це привело до гучного скандалу. Патріоти України також пропонують вам ознайомитися із її міркуваннями.

Коли тебе назначають публічною особою, а в тебе в інтернеті голі фотки.

Ефективна і зріла поведінка публічної особи

1. Ти бистро видалиш все це з інторнета before you are appointed.

2. Якшо все видалить не удалось, то ти гуглиш damage control public figure nude pictures і знаходиш кілька засобів, як з цим порішать.

3. Розігруєш стару і ефективнy карту, яку вже блять сто разів перевірили і вона працює: "Я була молодой і зробила помилку. Я шкодую, що так сталось. Хотіла б вибачитись перед людьми яким ці фотографії завдали неприємних моментів". The apology will make your accusers look like assholes.

4. Всім стало скучно і вони забули про цей випадок

Так роблять розумні люди. They apologize to defuse the situation, they don't apologize because they did something wrong.

Неефективна, незріла, самозациклена і нікуди не годна поведінка, шо приведе до ще більшої шкоди:

1. Указувать людям на їх ханжество, сексизм, ейжизм.

2. Призивать для захисту друзів/свекруху/ мужа.

3. Показувать скіки тобі принесло страждань ці пересуди в інтернеті.

Так роблять нерозумні, безпорадні і незрілі люди. Weak, irrelevant, unfocused, vulnerable, self-centered, poorly prepared, immature, dependent, and needy.

Читай оце уважно: не нада тут обсуждать, шо її (заступницю міністра внутрішніх справ Анастасію Дєєву - ред.) травлять не за фотки. Да, і за фотки також. За порушення процедури - це зовсім інша справа і damage control тут окремий.

Ти хочеш поступить ефективно і приступить до своїх обов'язків якомога скоріше, чи ти хочеш виховувати людей? Люди всюди однакові, в США була б така ж сама ситуація, їх марно виховувати і розказувать їм про те, як вони заздрять молодості і красі і які вони сексисти чи ханжі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Європейське майбутнє України можливе в концепції територіально "великої Болгарії" – сидіти, як миша, під європейським "фінансовим віником", - Олексій Кущ

середа, 17 квітень 2024, 0:15

"Якої Європи ми прагнемо – історичної чи реальної? Багато хто в Україні шукає "Європу, яку колись втратили" і якої більше не існує", - пише економіст Олексій Кущ на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Одні ...

Дівчина дуже практична: обміняла Z-батька на Z-футболку від пропагандистів. З футболки хоч якась користь, - Голобуцький (фото)

середа, 17 квітень 2024, 0:00

"Кремлівська пропаганда знов почала вкидати анекдоти про "мальчіков в трусіках" - то полоненого "розіп'яли на іконі і залили хімією", то от "дочку змушували надсилати фото", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...