Такі протести не просунуть Україну в майбутнє ані на сантиметр. За цим стоїть одне бажання: хай владі буде так само погано, як нам, - блогер

Всі ми звикли жити у великому колгоспі, де голова дозволяє всім красти потроху, аби вони не помічали, як крадеться мільярдами. І незадоволення викликає лише розрив у обсягах краденого.

Протести під Жовтневим палацом. Ілюстрація:Апостроф

"Я б вийшов на протест, якби організатори виставили чотири вимоги: демонополізація і дерегуляція економіки, повне роздержавлення власності і децентралізація влади." Про це пише у своєму Facebook Євген Якунов, передають Патріоти України, продовжуючи:

Лише чотири. І якби знайшовся політик, який під цими гаслами йшов на вибори, я б за нього голосував. Бо це б допомогло і позбутися корупції, і оздоровити економіку і навчитися усім жити по доходах.

Але з такими гаслами навряд чи хтось збере на Майдані навіть сотню людей. І тим більше ніхто не піде з такою програмою на вибори. Бо всі ми звикли жити у великому колгоспі, де голова дозволяє всім красти потроху, аби вони не помічали, як крадеться мільярдами. І незадоволення викликає лише розрив у обсягах краденого.

А "імпічменти", "дострокові вибори", "відкриті списки" та " скасування недоторканості" не зроблять ні життя кращим, ні Україну сильнішою. Я ходив на протести й мітинги з подібними гаслами 26 років - за відставку спочатку Масола і Фокіна, потім Кравчука і Кучми, Ющенка і Януковича - і можу вам пообіцяти, що навіть якщо збереться мільйон, це не просуне Україну в майбутнє ані на сантиметр.

Бо за цим стоїть одне бажання: хай владі буде так само погано, як нам. Так само погано.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...