"Такого виродка треба судити": На Закарпатті нелюд вбив собаку, повісивши на дереві (фото 16+)

Інцидент стався поблизу смт. Тересва Тячівського району.

Ілюстрація. Фото: pixabay.com

Користувачі соцмереж були обурені таким жахливим вчинком У лісі в Закарпатській області місцеві жителі знайшли повішеною собаку. Про це написала Ольга Полудень на сторінці спільноти "Тересва онлайн" в Facebook.

Інцидент стався поблизу смт. Тересва Тячівського району Закарпатської області, повідомляють Патріоти України.
"Вчора вийшли по гриби в хащу, перша ж знахідка мене морально вбила. Якась скотина підвісила пса на дереві, а неподалік діти були на пікнічку. Яким треба бути жорстоким, щоб таке зробити", - написала вона.
На опублікованих жінкою моторошних знімках видно, що мертва собака висить повішеною на дереві.
Який нелюд це зробив - невідомо.


Користувачі соцмереж були обурені таким жахливим вчинком. "Шкода, що в нас не діють закони по захисту тварин", - пишуть в мережі.

"Психічно здорова людина не могла таке зробити, це зробив хворий виродок", - пише Тетяна Федорова.

"Це поки що на тварині спробувала людина. А що буде? Далі, не дай бог, і до людей дійде черга", - вважає Наталія Корнута.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...