Таки дослухалися до думки людей: У Мінюсті передумали призначати 23-річну Калинчук "головним люстратором"

У Мінюсті відмовились призначати 23 річну Анну Калинчук т.в.о. керівника Департаменту з питань люстрації.

Про це на свої сторінці у Facebook повідомила заступник міністра юстиції – керівник апарату Ганна Онищенко. "Анна Калинчук не виконуватиме обов’язки директора департаменту, оскільки я категорично проти призначення особи, стосовно якої виникла настільки негативна реакція суспільства. Натомість в Департаменті працює досить професійних спеціалістів, яких можна тимчасово, до закінчення конкурсу, призначити в.о. директора", - йдеться у повідомленні.

За словами Онищенко, наразі робота Департаменту з питань люстрації не заблокована: "з учорашнього дня, за новим розподілом обов'язків, департамент люстрації координує Сергій Петухов, який вже сьогодні підписував його вихідну кореспонденцію. Департамент з питань люстрації працює і здійснює свої функції".

Разом з тим заступник міністра зазначила, що, прочитавши пост Тетяни Козаченко (екс-глава Департаменту з питань люстрації), здивувалася: "Не розумію, як особа, яка уже не працює в Мін'юсті, може впливати на його кадрову політику в принципі". "Я, як керівник апарату, виступаю за конструктивний підхід до вирішення будь-яких кадрових питань у кожному департаменті Міністерства. Більше того, дії Тетяни Козаченко по нав'язуванню певної кандидатури, яка має суттєвий негативний резонанс у ЗМІ та суспільстві, сприймаю як тиск і лобіювання незрозумілих для мене інтересів", - резюмувала Онищенко.

Як повідомлялося раніше, Міністерство юстиції призначило Калинчук в.о. директора департаменту з питань люстрації замість Козаченко. Згодом Калинчук поскаржилась на цькування у соцмережах та ЗМІ через своє призначення.

Нагадаємо, згідно з розпорядженням Кабінету міністрів № 806-р від 26 жовтня, 24-річну Анастасію Дєєву призначено заступником міністра внутрішніх справ України з питань європейської інтеграції. У мережі знайшли відверті фото 24-річної Дєєвої, які викликали бурхливу реакцію у суспільстві. Глава МВС Арсен Аваков, коментуючи інтимні фото Дєєвої, які з'явилися в інтернеті, написав: «Фотоальбоми, викинуті в інтернет, які з таким ефектом підживлюють ниці почуття нашого около-політикуму...

Студентка не має право на приватні фото? Святенництво. Чи ви безтілесні, чи безстатеві, що моралізуєте на яскравий одяг і оголені лінії? Нікого не цікавить звичайно, що частина фото - непристойні вульгарні фальшивки. Лицеміри, червоніючи від праведності, кричать "Ату!!" Ліберальні Ви наші».

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...