Такий "дорогий" Трамп! Західні ЗМІ шоковані сумою, яку потрібно викласти за вечерю з новим президентом

Чоловік вирішив себе вигідно продати, але... Занадто дорого: західні ЗМІ шокували сумою, яку потрібно викласти за вечерю з Трампом в день його інавгурації.

Инаугурация президента США Дональда Трампа пройдет 20 января, это будущая пятница. Однако на этом торжества не закончатся, все инаугурационные мероприятия растянутся аж до 21 января, а начнутся – 19 января.

В четверг 19 января пройдет концерт звезд, которых пригласили петь для приветствия Трампа, уже на следующий день состоится его инаугурация, которая завершится грандиозным вечерним балом.

Иностранные СМИ уже сообщили, что попасть на бал может любой желающий, в кармане которого найдется не менее 100 долларов, правда наличие билета вовсе не значит, что вы на 100% попадете в зал, где будет Трамп, так как каждого гостя проверят спецслужбы.

Кроме того, в день инаугурации Трампа, можно будет поужинать с ним и его близкими друзьями, цена такого пира - $300 000. Также для сторонников Трампа существует и более "бюджетный вариант" – 100 тыс. дол.

Праздничные мероприятия завершатся молитвенным завтраком 21 января в Национальном соборе США. Здесь будут присутствовать несколько тысяч представителей разных религий, а также представителей американской политической и деловой элиты.

Джерело: Диалог. UA

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...