Такий собі котячий велетень: На Полтавщині живе 10-кілограмовий кіт

​В селі Супрунівка на Полтавщині живе 10-кілограмовий кіт британської породи Марік.

За котом-велетнем доглядають Людмила та Юрій Шматко. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua, передають Патріоти України.

Марік щодня прокидається о 5 ранку.

"Якщо його ігнорувати - шумітиме на всю хату. Сніданок без м'яса для нього не існує. Даю сиру свинину чи курятину, грамів сто. На десерт - кілька жмень сухого корму "Роял Канін". Тоді він задоволений влягається відпочивати. Продукти йому купуємо якісні. Сирок тільки фірми "Весела корівка", твердий - обов'язкового із натуральних інгредієнтів. М'ясо - найсвіжіше. Беремо собі, і йому відрізуємо. Даємо таблетки від глистів, тому м'ясо не варимо. Дуже любить голубці і оливки. Ще даємо плавлені сирки, по 2 на день. Має велику вагу, бо вживає хороші продукти, та і стерилізація вплинула. Їсти сиплемо разів два-три на день", - розповіла Людмила Володимирівна.

Місячного Маріка приніс додому син Владислав.

"Купив у Полтаві в однієї жінки, яка розводить британців. Має на тварин документів. Марік завжди домагається свого. Не любить надто велику увагу. Зазвичай весь день лежить на ліжку чи вікні, спостерігає за пташками. Скучає, коли залишаємо вдома самого. Нічого не їсть і не п'є. Дивиться з образою, коли повертаємося. Завжди чекає мене з роботи. В один і той же час сідає біля дверей, нявкає. Боїться крику. В такому разі залазить під шафу і за всіма спостерігає. Коли приходять гості, за всіма ретельно спостерігає. За деякими людьми може навіть ходити по п'ятам", - додала хазяйка.

Джерело: Газета.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...