Танок тракторів у Білорусі: Мило та кумедно (відео)

Трактори виробництва Мінського тракторного заводу (МТЗ) "потанцювали" на параді в Мінську до Дня незалежності Білорусі, який відзначається сьогодні, 3 липня. Відповідне відео опубліковано на YouTube.

Танець виконаний під відому білоруську народну пісню "Касiў Ясь канюшину". У виступі були задіяні сім тракторів. За кермом однієї з машин була єдина дівчина-співробітник МТЗ Катерина Кириліна, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначимо, що "танець" тракторів був виконаний з досить високою часткою синхронності. За "парадом" тракторів спостерігав з трибуни і президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Рішення про святкування Дня незалежності Білорусі саме 3 липня, в день звільнення Мінська від нацистів під час Другої Світової війни, було прийнято в ході референдуму в 1996 році.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...