"Танці на кістках продовжуються", - Денис Казанський про ставлення бойовиків до трагедії МН17 (фоторепортаж)

Представники терористичної організації «ДНР» не пропустили нагоди потанцювати на кістках жертв малайзійського "Боїнга", збитого ними 17 липня 2014 року в небі над Донбасом.

Фото - Facebook-сторінка Дениса Казанського

Як повідомляють Патріоти України, про це написав журналіст Денис Казанський на Facebook.

На його думку, попри те, що за минулі три роки вдалося встановити майже усе обставини трагедії, лідери терористів і раніше продовжують робити вигляд, ніби ніякого розслідування не було та вимагають від України "визнати провину".

"На місці падіння літака вже третій рік поспіль російська окупаційна адміністрація влаштовує огидне шоу, зображуючи фальшиву скорботу за своїми жертвам.

Люди, які в 2014 році заявляли, що у "Боїнгу" були несвіжі трупи, та катастрофа була влаштована, тепер роблять вигляд, що їм шкода загиблих пасажирів. У маскараді використовували дітей, яких народила у янголів та змусили покладати до пам'ятника дитячі іграшки. Рідкісне по своїй мерзенності лицемірство ", - написав блогер.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...