Цель Семенченко и Соболева - только кровь

Семен тупо добивается крови. И пофигу - чьей. Демонстрантов или полицейских. Блокада тут не при чем. Семенченко и Соболевым не интересовался, но по нынешним действиям вижу, что это абсолютно беспринципные провокаторы. Цель которых - только кровь.

Возможно, добиваются они ее за деньги. Или с тем, чтобы в результате шантажа получить от Порошенко какие-то ништяки. Или же просто чтобы попасть в следующую Раду. Да, неопределенность отношений с ОРДЛО достала всех. Да, с торговлей нужно что то решать. Но не Семенченко и не Соболеву этим заниматься. Как говорит Адольфыч, шилом бы тебе в почку за такие "акции".

Станислав Речинский

Опубликовал: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...