Технологічна революція в Китаї: на фабриці 90% персоналу замінили роботами - продуктивність зросла на 250%, брак зменшився на 80%

Керівництво фабрики в китайському місті Дунгуань замінило 90% своїх співробітників на роботів і автоматизовані системи, перші результати показали значне зростання продуктивності праці.

Основна спеціалізація фабрики Changying Precision Technology Company - збірка мобільних телефонів. В рамках програми модернізації керівництво замінило 650 своїх співробітників на роботів і автоматизовані виробничі лінії. Повністю звільняти людей в компанії не стали: Приблизно 60 працівників стежить за машинами і всім процесом.

Результати не змусили себе чекати. На даний момент продуктивність зросла на 250%. Роботам не потрібно час на тривалий відпочинок, а також спеціальні умови для праці, обмежений час роботи (8-годинний робочий день) і т.д. При цьому число браку скоротилося практично на 80%. Людський фактор виключили з виробництва, що скоротило число помилок і, як результат, підвищує обсяг виручки компанії. Генеральний директор фабрики Ло Вейцян зазначив, що в найближчому майбутньому число необхідних співробітників і зовсім скоротиться до 20 осіб. За все інше будуть відповідати роботи.


Джерело

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20