"Темник" Порошенка: У Адміністрації президента виправдалися за приховування візиту Коломойського (відео)

Депутати президентської фракції отримали на електронку відповідні роз'яснення, які вони можуть і мають враховувати для комментарів у ЗМІ.

Ігор Коломойський та Петро Порошенко. Фото: glavcom.ua.

"Вчора у программі СХЕМИ оприлюднили матеріал "Коломойський повертається". Де показали до якої конспірації вимушені вдаватися у Адміністрації Президента аби візіти Коломойського залишились непоміченими", - написав журналіст Михайло Ткач у своєму блозі на Українській правді, передають Патріоти України.

Матеріал не залишився непоміченим для АП і от сьогодні одразу три джерела у фракції БПП підтвердили редакції, що депутати президентської фракції отримали на електронку відповідні роз'яснення, які вони можуть і мають враховувати для комментарів у ЗМІ. Ось тези із цього "темника":

"Відвідування Адміністрації президента Ігорем Коломойським не особливо приховувалось. Можливо, він просто не хотів довго йти по вулиці через третій під'їзд, а тому попросив мікроавтобус, що має право заїжджати на територію АП. Якби його візит справі хотіли приховати, то мікроавтобус АП приїхав би до його офісу у закритий двір.

Не існує прямих підтверджень, що з Коломойським зустрічався саме президент, а не глава АП, який також перебуває на територію, куди завезли Коломойського.

У контактах з одним із найбільших підприємців України - немає складу злочину. Він одіозний, але контрольована ним у минулому "Укрнафта" заборгувала державному бюджету мільярди гривень, а його "Приватбанк" контролює понад 10% депозитів. Це лише дві найвідоміші причини не відмовлятися від контактів з олігархом в інтересах країни".

Нажаль, публічно АП ніяк не відреагувала на матеріал. Шкода, адже президент на моє запитання про журнал відвідувань у січні цього року відповів: "Адміністрація Президента працює прозоро".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це не Patriot": Військовий експерт розповів, чим українці могли збити бомбардувальник Ту-22М3

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський заявив, що Сили оборони Україні могли збити російський літак Ту-22М3 власноруч розробленою системи протиповітряної оборони, передають Патріоти України. "Якби не було офіційних підтверджень, я б сказа...

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...