Тепер так раді, що пішла до Тимошенко: Савченко назвала партії, які пропонували цій "льотчиці" місце у списку

"Самопоміч" та "Свобода" претендували на внесення Надії Савченко в їх партійні списки.

Садовий А. та Тягнибок О. Фото: За Збручем

Мер Львова, лідер "Самопомочі" Андрій Садовий та лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок пропонували позафракційному народному депутату Надії Савченко внести її до виборчих списків своїх партій під час парламентських виборів 2014 року, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Як заявила сестра Надії Савченко Віра, з такими пропозиціями до неї "зверталися і пан Садовий, і Тягнибок".

Також Віра Савченко розповіла, що саме вона вибрала для сестри партію Юлії Тимошенко. Від "Батьківщини" з нею зв'язувався тодішній заступник дніпропетровського губернатора Ігоря Коломойського Геннадій Корбан.

"Юлія Тимошенко звернулася до мене через Корбана", - заявила сестра нардепа, уточнивши, що зараз вона з лідером "Батьківщини" не спілкується.

"Після повернення Надії (з Росії) я ніколи не мала контакту з Юлією Володимирівною", - заявила Віра Савченко.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...