Тепер зрозуміло, чому олігархи так жваво скуповують телеканали

Завдяки кому отримують інформацію українці

Переважна більшість українців (86%) отримують інформацію про політичні події за допомогою телебачення. Про це свідчать дані соціологічного опитування Research & Branding Group, інформують Патріоти України.

Крім того, 34% респондентів також отримують інформацію з українських інтернет-ЗМІ, 33% - від родичів і знайомих.

При цьому 48% опитаних заявили, що довіряють телебаченню, як джерелу політичної інформації. Українські інтернет ЗМІ користуються довірою 19% респондентів, родичі і знайомі - 12%, соціальні мережі - 9%. Не довіряють нікому - 31% українців.

Згідно з даними дослідження, 58% українців віддають перевагу ТВ як основному джерелу інформації, 30% використовують для цього інтернет, по 2% - радіо і пресу.

Дослідження проводилося компанією R & B в період з 1-10 лютого 2016 року серед 1800 осіб по всій території України за винятком Криму і ОРДЛО.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...