Терористи "ДФШ" поставили Кремлю ультиматум: У Москві готуються серйозні теракти (документ)

22 січня кілька "смертників" готові себе підірвати у столиці РФ.

Террористическая организация «Джабхат Фатах аш-Шам» поставила ультиматум российским военным и правительству РФ. Как они заявляют, несколько смертников готовы провести теракты в Москве после 21-го января. В Интернет распространено заявление этой террористической организации. Боевики поставили ультиматум – если до 21.01 русские не начнут сворачивать свои позиции на территории Сирии в Хмеймиме и Тартусе, 22-го 4 смертника взорвут себя в Москве.

Российские военные пока никак не прокомментировали это заявление.

«Джабхат ан-Нусра» играет в долгую игру. Она, как и «ИГИЛ», появилась в результате объявленного джихада «Аль-Каиды» против американских военных . В июле «Джабхат ан-Нусра» объявила о расторжении «внешних» связей с «Аль-Каидой» и назвалась «Джабхат Фатах аш-Шам» (Фронт завоевание Леванта, ДФШ). Западные эксперты по антитеррористической деятельности в целом считают, что это просто смена вывески.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Глава МЗС Польщі припустив, у якому разі російські генерали можуть "прибрати" Путіна

неділя, 28 квітень 2024, 21:44

Сікорський нагадав, що існує ланцюжок командування від міністерства оборони й Генерального штабу для використання ядерної зброї. Тому він не виключає, що самі генерали можуть ослухатися диктатора. Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський за...

Військовий експерт Мусієнко закликав не розносити "зраду" щодо відходу ЗСУ від Очеретиного

неділя, 28 квітень 2024, 20:43

Збройні Сили України доволі вдало та успішно тримають оборону на Сході, попри те, що ворог переважає за чисельністю, кількості артилерії та авіації. російські війська ведуть наступ на Донецькому напрямку із 10 жовтня 2023 року, відколи розпочали масова...