Терористи у зоні АТО збільшили кількість обстрілів майже вдвічі

АТО: зафіксовано 48 обстрілів з боку бойовиків.

В зоні АТО зафіксовано 48 обстрілів з боку бойовиків.Фото: прес-центр штабу АТО

Терористи у зоні АТО збільшили кількість обстрілів майже вдвічі.

У зоні АТО протягом минулої доби бойовики 48 разів обстрілювали українські позиції.

За інформацією прес-центру АТО, на Маріупольському напрямку з мінометів та гранатометів терористи вели вогонь по Мар’їнці, Широкиному, Гнутовому, Водяному, Красногорівці і Талаківці. Позиції у Новотроїцькому, Мар'їнці та Павлополю обстрілював ворожий снайпер.

На Донецькому напрямку в районі Авдіївки, Зайцевого та Луганського бойовики обстрілювали українські позиції зі 120 мм та 82 мм мінометів, БМП, гранатометів та стрілецької зброї.
На Луганському напрямку біля Новозванівки, Новолександрівки, Кримського та Троїцького бойовики застосували міномети, гранатомети, стрілецьку зброю та озброєння БМП. У Новоолександрівці була зафіксована активність снайпера.

Протягом дня 23 листопада бойовики 22 обстрілювали українських військових.

Протягом доби 22 листопада у зоні АТО було зафіксовано 25 обстрілів з боку терористів.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...