TIME опублікував нову версію списку найвпливовиших людей 2017 року (фото)

У актуальному переліку Дональд Трамп та його донька Іванка, Володимир Путін, Раф Симонс, Емма Стоун та інші.

Фото: sharij.net

Як прийнято видання не ранжирувало фігурантів списку, не складало рейтинг, а просто розмістило їх по категоріям. У розділ «Новатори» потрапили Іванка Трамп та її чоловік Джаред Кушнер, а також боксер Коннор Макгрегор, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. У розділі «Діячі мистецтва» опинились модель Алесандра Амбросіо, актриси Емма Стоун й Марго Роббі, актор Райан Рейнольдс, шоумен Джеймс Корден, музики Джон Ледженд, Ед Ширан, Алиша Киз та Деми Ловато.

До «Лідерів» Time відніс Дональда Трампа, Джуліана Ассанжа та Володимира Птутіна. «Титанами» видання назвало спортсмена Тома Бреди та підприємця, що створив сервіс Snapchat, та нареченого Міранди Керр Евана Шпігеля, а «Іконами» - дизайнера Рафа Сімонса та бурлеск-артиста Ру Пола.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Настя Каменських у відвертому образі виступила на американському ТБ

середа, 1 травень 2024, 19:55

Українська співачка Настя Каменських продовжує будувати кар'єру за кордоном. На ранковому шоу Despierta America на каналі Univision артистка презентувала свою нову іспаномовну пісню Moloko, яку раніше розкритикували у Мережі, нагадують Патріоти України...

Детонація вийшла особливо яскравой: У Луганській області вибухнула вантажівка окупантів із боєприпасами (відео)

середа, 1 травень 2024, 19:29

Російські пабліки показали відео палаючої вантажівки російських військових у тимчасово окупованій Луганській області. Кадри публікує російський Telegram-канал Astra, передають Патріоти України. За їхніми даними, кадри зняті в тимчасово окупованому Свер...