Тітонька Циля Зінгельшухер просила нагадати Порошенку, про що його вже, таки, попереджала (відео)

Чому кожен новий президент України стає глухим до критики, або майже глухим? Щось звичайно змінюється. Однак не так швидко, як вимагають обставини.

Циля Зінгельшухер. Фото: скріншот з відео.

Мабуть, солодкий спів придворного хору і какофонія професійних ворогів-політиканів дають як слід почути народ. Тому тітка Циля, як заслужений працівник Привозу, не претендуючи на високі пости на Печерських пагорбах, береться говорити від імені тих, кого погано чути, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Перевзувся!": На росТБ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 20:44

Російські пропагандисти звинуватили колишнього президента США Дональда Трампа в тому, що він “перевзувся”. На думку рупорів Кремля, він повинен був завадити виділенню Україні військової допомоги. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст т...

Цікава статистика: Журналісти підрахували, скільки людей вбили російські військові після повернення додому за два роки

четвер, 25 квітень 2024, 20:17

Окупанти, які повернулися з війни проти України у РФ, впродовж двох років убили понад 100 людей. Найчастіше вони розправлялися з родичами та знайомими. Про це повідомило російське видання "Верстка" у четвер, 25 квітня, передають Патріоти України. Видан...