"То на *уй ти тут сидиш, пи*дуй до Росії!",- пригоди в Лугандонії

Експресивно, грубо, по-солдатськи, але ж справедливо. Бо дістало! Увага! Присутня ненормативна лексика.


Такий пост Олександра Братчика на сторінці спільноти Патріоти України у Фейсбук розмістив учасник Володимир Ветров. Чоловікові на відео нагоріло на душі, бо те, що твориться у зоні АТО без матюків не висловиш.

скріншот з відео

Підписано під відеороликом :

"Пригоди Друга Лісоруба Айдар в Лугандонії"

Грубовато, але ж справедливо))) УВАГА! ПРИСУТНЯ НЕНОРМАТИВНА ЛЕКСИКА

______________________________

Хай Бог дає статиться кожному його слову. Ось така повинна бути тактика, бо так як зараз є цей конфілікт, то він буде по десятках років бути.

Бо кому це добре, майже кожний день 200, а ще буває і по пару чоловік 300... Да зібрати всіх померлих за цей період "перемир'я", то вийде майже така ж кілкість як за оборону.

Знаю багато фронтовиків, які були на фронті майже з самого початку і зараз не хочуть іти назад,: "нащо мені така війна, не наступаємо. Сидимо в окопах і чекаємо поки по нас прилетить". Треба щось змінювати.

Олександр Братчик


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...