"Это она, белочка. Федорыч таки поймал ее" - Березовець прокоментував заяви Януковича про спалені автобуси з Криму

Політолог вважає, що у колишнього президента України загострилося психічне захворювання.

Янукович під час прес-конференції в Ростові. Фото:РИА Новости Украина

Заява екс-президента України Віктора Януковича, що причиною радикалізації жителів Криму в лютому-березні 2014 року стало спалення восьми автобусів з антимайданівцями з півострова, яких нібито потім добивали в лісі, є свідченням психічного розладу Януковича. Про це написав політолог Тарас Березовець в своєму Facebook, інформують Патріоти України.

Політолог підкреслив, що заява Януковича не була погоджена з радником президента РФ Володимира Путіна Владиславом Сурковим.

"История Януковича о восьми крымских автобусах, которые сожгли, а потом пассажиров добивали в лесу, – это уже не темники Суркова. Это она, белочка. Федорыч таки поймал ее", - написав він.

Як відомо, історія про нібито вбивство прихильниками "Правого сектора" кримських антимайданівців під Корсунь-Шевченківським Черкаської області 20 лютого 2014 року поширювалася в інтернеті. Однак відразу після появи інформації про інцидент її спростували в Головному управлінні МВС України в Автономній Республіці Крим і в управлінні міліції Черкаської області.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...