"Это слова врага, пытающегося разлагать дисциплину": Донік - про порівняння Савченко бойовиків та людей на Майдані

Волонтер підкреслює, що зараз логічно виглядають і милі відносини Савченко зі співробітниками «Беркута», які були відображені на багатьох відео часів Майдану.

Надія Савченко сама здалась у полон терористам? Фото: Uahistory.info.

Відомий волонтер Роман Донік на своїй сторінці в "Фейсбуці" прокоментував слова депутата Верховної Ради України Надії Савченко про те, що терористи Донбасу - це не терористи, а такі ж люди, які стояли на Майдані. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із його міркуваннями.

Донік пише: «Слова Савченко о том, что террористы - не террористы, прежде всего, нацелены на военнослужащих. Депутат ВР, член комитета национальной обороны и безопасности, Герой Украины, во время войны, заявляет, что с той стороны не террористы. А обычные люди. Такие, как вышедшие на Майдан. Это слова врага, пытающегося разлагать дисциплину и подрывающего боевой дух».

Волонтер підкреслює, що зараз логічно виглядають і милі відносини Савченко зі співробітниками «Беркута», які були відображені на багатьох відео часів Майдану. «Не менее понятной становится и ее любовь с обнимашками с самовольными отставными ее части, а также ее рвение в бой на Донбассе и сдача в плен. Да, именно сдача – она попала в плен не случайно. А все, что было дальше – настоящий цирк. Сейчас понимают уже все – она была против Майдана, именно поэтому они и отправилась на Донбасс, чтобы воевать с «майдановцами и хунтой, захватившей власть в Киеве». Вот перешла, теперь уже успешно воюет».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....