"Это ж сколько людей наш плешивец на тот свет отправил", - Сотник про вбитих найманців Путіна

Путінська пропаганда, яка вклала у голови росіян брехливі ідеї "русского мира", відправивши їх воювати на Донбас, стала причиною загибелі маси людей, вважає російський журналіст.

Ілюстрація:www.rbc.ua

Російський журналіст Саша Сотник на Ніколо-Архангельському кладовищі, що є одним з найбільших в Москві, нарахував близько півтора десятка могил з прапорами так званої "Новоросії". Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Вернулся с траурного мероприятия: прощания с Юрой Емельяновым. Настроение, конечно, поганое: таких людей теряем… Спасибо всем, кто пришел на Николо-Архангельское, попрощался с нашим дорогим товарищем и другом. Но я хотел отметить одну деталь…

Когда идешь по центральной аллее — по правую руку над некоторыми могилами развеваются флаги Новороссии. Я специально не считал, но где-то десяток-полтора, даже на поверхностный взгляд», — написав журналіст.

"Это скольких же людей — пусть даже и не очень умных, и не самостоятельных в собственном мышлении — наш плешивец на тот свет отправил, вложив им в головы ложную идею!.. Когда видишь это — особенно отчетливо понимаешь, что не будет Путину прощения: ни на этом свете, ни на том", — додав Сотник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...