Той випадок, коли мовчання - "золото": Савченко порадили стулити писок (відео)

Народному депутату Надії Савченко варто підняти свій інтелектуальний рівень і прислухатися до освічених людей.

Надія Савченко, карикатура

Про це в ефірі "Обозреватель.LIVE" заявив політик та громадський діяч Дмитро Співак, повідомляють Патріоти України.

"Це політична аферистка. Це невихована хамовита "кухарка", яка хоче бути президенткою. Я не хочу жити в країні, в якій буде президентка. Все, що вона говорить – це якась нісенітниця й дурниці. Знаєте, щоб я їй порадив. Почитати розумні книги, послухати освічених людей і все це робити мовчки. Як казав професор Преображенський Шарикову", - додав він. За словами Співака, про це говорять і вчинки депутата.

"Тільки політична аферистка, яку начебто ми всі виривали з лап Путіна, може говорити якісь позитивні речі про Путіна, вона говорить негативні речі про нашу країну, вона говорить про те, що якість там гарні хлопці Захарченко… я не можу це слухати", - підкреслив політик.

Також Співак він зазначив, що Савченко вже найближчим втратить залишки підтримки людей.

"Я не знаю, хто за нею стоїть, я не знаю, що це за проект, але ті, хто за нею стоять - зробили помилку. З кожним днем кількість людей, які позитивно до неї ставились, які бачили в ній політика, нового політика, зменшується і зменшується. Коли героя роблять штучно, тоді й виходить так, як зараз. Заяви Савченко про нашу Україну і те, що вона має звання Героя України – це не співпадає ніяк. І мені здається, що хтось має їй відповісти. Я маю на увазі офіційні структури", - підсумував політик.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....