"Томос наш. Лаври - тим більше наші", - блогер

Топоніми і символи мають значення. Величезне.

Варфоломій підписує Томос для України.

"Свого часу міський голова Одеси Едуард Гурвіц був ініціатором повернення історичних назв вулицям в місті. В 1996 році місцева рада перейменувала майже 300 вулиць. І в той же час з вулиць Одеси зняли пам‘ятники/бюсти Леніну. Все знесли в парк, який назвали потім Ленінлендом)", - пише Зоя Казанжи на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А останній пам‘ятник Леніну на сумнозвісному Куликовому полі був знесений у 2006 році. І теж за ініціативи Гурвіца. Я взагалі вважаю, що його роль в декомунізації і знищенні совка і досі не оцінена по праву.

Тому декомунізація після Майдану у місті пройшла практично безболісно. Топоніми і символи мають значення. Величезне. І так, все треба робити вчасно і швидко.

Тому повернення Києво-Печерської і Почаївської лавр мають відбуватися вже і без зволікань. Немає сенсу гратися в толерантність по відношенню до керівників ворожих структур, які дуже впевнено почувають себе у нашій країні. І це не має жодного відношення до віри і Бога. Томос наш. Лаври – тим більше наші".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...