Тому що послідовний: Янукович з командою вкрав півтрильойона гривень

Державна служба фінансового моніторингу розповіла, скільки грошей відмив Янукович і його соратники. Загальна сума фінансових операцій, які можуть бути пов'язані з легалізацією доходів, отриманих злочинним шляхом, становить 449,8 млрд. Гривень.

Про це повідомляє прес-служба відомства. Крім того, в 2016 році Держфінмоніторингом був підготовлений 591 матеріал (з них 269 узагальнених та 322 додаткових узагальнених матеріали), які були направлені до Генеральної прокуратури України, а також до Національної поліцію, Державну фіскальну службу, СБУ і НАБУ. Згідно з даними документами яким сума фінансових операцій, які можуть бути пов'язані з легалізацією коштів незаконним шляхом, становить 45,8 млрд. Гривень.

«За повідомленнями підрозділів фінансової розвідки інших країн, заблоковані активи колишніх високопоставлених органів влади, місцевого самоврядування України і пов'язаних з ними осіб на загальну суму 107,19 млн.доларів США, 15,87 млн.євро та 135,01 млн.швейцарскіх франків, зокрема, в наступних країнах: Австрія, Великобританія, Латвія, Кіпр, Італія, Ліхтенштейн, Швейцарія та Нідерланди », - йдеться в повідомленні.

Інші матеріали по незаконному відмиванню коштів вказують на суми в розмірі: 340,4 млн грн (за фінансування тероризму і сепаратизму), 429,8 млн грн (сума заблокованих коштів), 4,1 млрд грн (також фінансування тероризму).

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російський" військовослужбовець, який відкрив вогонь по "своїх", виявився жителем окупованих територій

субота, 4 травень 2024, 19:53

"Російський" військовослужбовець відкрив вогонь по "своїх" і розстріляв шістьох командирів із 70-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на джерела з боку противника, передають Патріоти України. Росіяни роз...

"Щиро бажаю, щоб так само "народжувалося життя" в твоєму місті": Андрій Бєдняков висміяв ведучу з РФ, яка їздила на ТОТ

субота, 4 травень 2024, 19:14

Український ведучий і гуморист Андрій Бєдняков публічно висловився про російську телеведучу, блогерку Настю Івлєєву, яка днями зганьбилася своєю пропагандистською позицією, передають Патріоти України. Так, у своєму фотоблогу Андрій іронічно звернувся д...