Топ-20 безумств, які можна знайти тільки в Японії

Дивні винаходи, які могли створити тільки японці

Топ-20 безумств, які можна знайти тільки в Японії

Менталітет японського народу є загадкою для всього світу, але це не заважає їм приголомшувати усіх своїми дивними винаходами.

1. ШТУЧНІ ІКЛА

Японки божеволіють від загострених зубів, які називаються «ябеа». Місцеві жінки готові витрачати сотні доларів на косметичні процедури, щоб прикріпити ці міні-ікла на свої зуби.

2. ТУАЛЕТНІ КАПЦІ

Це спеціальні туалетні капці, які використовуються, щоб звести до мінімуму контакт між нечистою підлогою в санвузлі і підлогою в іншій частині будинку.

3. ТЕРКА ДЛЯ МАСЛА

Пристосування, яке значно спростить приготування бутербродів.

4. КИСНЕВА МАСКА

Маска, яка дозволяє вдихати кисень, вироблений рослиною.

5. КАСКА ДЛЯ ГРОМАДСЬКОГО ТРАНСПОРТУ

Можна не боятися пропустити свою зупинку, трохи поспавши в метро. Напис на касці: «Будь ласка, розбудіть мене на станції« ... »Спасибі!».

6. ДІТИ-ШВАБРИ

Просто дайте своєму малюкові можливість почистити будинок, поки він повзає по підлозі.

7. ЗУБНА ЩІТКА НА ПАЛЬЦІ

Щетина, яка кріпиться до пальця, забезбечує максимальну чутливість при гігієні порожнини рота. Також може бути корисною в поході або подорожі.

8. НЕСКІНЧЕННІ БУЛЬБАШКИ

Так багато людей люблять тріскати бульбашки з повітрям на обгортковій плівці для тендітних речей. Японці підняли цю всенародну розвагу на новий рівень і придумали ... нескінченні бульбашки, які постійно заповнюються повітрям і які можна лопати постійно!

9. СУПЕРПАРАСОЛЯ

Коли до зливи приєднується сильний вітер, звичайна парасолька марна. Японці вирішили цю проблему з властивою їм винахідливістю.

10. ТОРГОВІ АВТОМАТИ

В японських автоматах можна купити все - від предметів культу біля древніх храмів на горі Фудзі до свіжих яєць, млинчиків і батарейок. А ще парасолі і навіть ношену нижню білизну.

11. ПРИЛАД, ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ВУХ

Якщо одного разу ви зрозумієте, що вам терміново потрібно заглянути у власні вуха, цей японський винахід вам допоможе. Завдяки спеціальному приладу можна дізнатися напевно, де в слухових каналах ховаються найбільші грудочки сірки. Уперед за вушними скарбами!

12. ВЕСІЛЬНИЙ БЮСТГАЛЬТЕР З ТАЙМЕРОМ

Бюстгальтер, який відраховує час до заміжжя. Час визначає сама дівчина. Над таймером є невелика виїмка. Як тільки коханий, зробивши пропозицію руки і серця, вставить туди обручку - заграє весільний марш, і таймер зупиниться.

13. КАПСУЛЬНІ ГОТЕЛІ

Це, напевно, самий божевільний в історії винахід японців, який захопив весь світ. Подібні «готелі» вперше з'явилися в Токіо в 1979 році і з тих пір успішно обслуговують сотні тисяч клієнтів - від зайнятих бізнесменів до п'яниць, які бояться повертатися додому пізно вночі.

14. СОН В ОФІСІ

Якщо у нас заснути в офісі вважається неприйнятною поведінкою, за що можна отримати догану або ще щось гірше, то японська бізнес-культура дозволяє співробітникам офісів, які так багато працюють, так званий «інемурі» - сон на робочому місці. Деякі співробітники навіть імітують інемурі, щоб їхні боси подумали, що вони дуже багато працюють.

15. ФУТЛЯР ДЛЯ БАНАНА

Пластиковий футляр, у якому можна носити банан.

16. ЛІС ДЛЯ САМОГУБСТВ

Японський ліс Аокігахара офіційно називається «лісом самогубств». Дерева в цьому лісі ростуть настільки щільно, що блокують вітер, через що тут моторошно тихо. Саме тому він став популярним місцем для самогубств. За статистикою, тут щороку розлучається з життям близько 100 чоловік.

17. НЕЗВИЧАЙНІ ПАРКОВКИ

Економія місця стала однією з головних проблем для японців, і місця на парковках - не виняток. Якщо ви приїдете в торговий центр, то напевно натрапите ось на такі незвичайні місця для парковок.

18. ВУШНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ

Пристосування, що дозволяє краще чути.

19. ПОДУШКИ ДЛЯ САМОТНІХ ЧОЛОВІКІВ

Для тих японців, у кого немає дружини або подруги, місцеві компанії виготовляють ось такі подушки. Що ж, принаймні, ця штучна подружка ніколи не буде з тобою сперечатися.

20. НЕЗВИЧАЙНІ ДОБАВКИ ДО МОРОЗИВА

Японський збочений смак добре всім відомий, але все ж деякі речі досі вражають. Ось, наприклад, ви б захотіли спробувати морозиво з кониною, кактусом, вугіллям або восьминогом?

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...