ТОП найбільших українських корупційних боліт

​Фахівці склали перелік найбільш корумпованих сфер діяльності в Україні.

Фото: znaj.ua

За даними Transparency International Україна, більшість громадян сплачують не тільки відверті хабарі, а й так звані вимушені внески, хоча це також вважається злочином, зазначають Патріоти України.

До списку включили співробітників навчальних закладів, які досить часто вимагають гроші за успішний результат іспиту, просять гроші на ремонти або інші потреби.

Не секрет, що у лікарнях також беруть хабарі, але їх маскують під "благодійні внески". Подібна ситуація і в кадастрі – оформлення документів на землю коштує чималих грошей.

Як повідомлялось раніше, Україна, на жаль, потрапила в міжнародний антирейтинг корупційних країн.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...

Про це, на жаль, досі не всім відомо, але без Сталіна не було б Другої світової війни, - журналіст

вівторок, 30 квітень 2024, 13:53

"Про це, на жаль, досі не всім відомо... 28 квітня 1939 року нацистський диктатор Адольф Гітлер заявив про денонсацію Польсько-Німецького договору про ненапад 1934 року. Стало зрозуміло, що Друга світова війна невідворотна", - пише журналіст Павло Бонд...