Торговельна блокада розширилась

Блокадники повідомили про перекриття нового відрізку шляхів у Донецькій області

Українські активісти повідомили про перекриття нового відрізку шляхів у Донецькій області.

"Діячам вдалось розширити географічні показники торгової блокади на Донбасі", - повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт "РБК-Україна". Про досягнення активістів написав на своїй сторінці у Facebook нардеп Володимир Парасюк.

"Торговельна блокада розширилась. Ми впевнено крокуємо до повного перекриття всіх шляхів ОРДЛО та Російської Федерації", - написав у соцмережі Парасюк.

Також нардеп зазначив, що потрібно будь-якими засобами повернути своїх солдат додому.

У своєму пості у Facebook депутат виділив, що пора закінчити "торгівлю на крові".Новий редут "Соловейко". Дорога Маріуполь - Донецьк неподалік Новотроїцького. Крок за кроком ми цілком перекриємо всі шляхи до ОРДЛО і Росії. Ми повинні повернути наших хлопців додому, зупинити торгівлю на крові і перемогти ворога.

"Завдання гарнізону нового редуту "Соловейко" :) - перекриття трафіку контрабанди, контрафакту і торгівлі з окупантами по лінії Донецьк - Волноваха - Маріуполь. Редут "Соловейко" розташовується в районі селища Новотроїцьке. Зараз гарнізон редуту веде інженерне обладнання місцевості і формує зведені мобільні групи для ведення розшуку на трасах", - написав Семен Семенченко.

Як повідомлялося раніше, бойовики вимагають звільнити вдвічі більше полонених, ніж є в України.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...