"Торжества братства не предвидится", - у Кремлі не сподіваються на дружбу з Трампом

Захарова наголосила, що кандидату від Демократичної партії США Хілларі Клінтон нібито відводилася центральна роль в "процесі по руйнуванню Росії".

Дональд Трамп. Фото: соцмережі

У Кремлі не сподіваються на поліпшення відносин між Росією і Сполученими Штатами після приходу в Білий дім адміністрації обраного президента США Дональда Трампа. Про це заявила на своїй сторінці в Facebook речник Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова. Вона розкритикувала співвітчизників, які прогнозують погіршення позицій РФ після перемоги Трампа на виборах в США, повідомляють Патріоти України.

"Если говорить серьёзно, то, конечно, после прихода новой команды никакого "торжества дружбы, братства и справедливости" не предвидится. Никаких иллюзий никто не испытывает.

Мне нравится, как те, кто последние полгода в России поддерживали Хиллари Клинтон, теперь пугают приходом Дональда Трампа: "Вот увидите, будет плохо для России.

Странная логика, учитывая, что поддерживали Хиллари Клинтон те российские граждане, которые и хотели, чтобы "для России было хуже" - именно это она очень заманчиво обещала реализовать. Они не очень разбирались в том, "как" она это сделает, "что будет потом" и "куда это всё приведёт", - написала Захарова, відзначивши, що кандидату від Демократичної партії США Хілларі Клінтон нібито відводилася центральна роль в "процесі по руйнуванню Росії".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...