"Тост за алфавітом", або ігри для компанії на Новий рік 2017

Як наповнити ніч, до якої залишилося менше ніж місяць, яскравими враженнями? У цьому вам допоможуть різноманітні новорічні ігри для компанії!

Новий рік – це свято справжнього чародійства, яке асоціюється не тільки з застіллям і очікуванням бою курантів, а й з веселощами в компанії найближчих! Практично кожному з нас цікаво відкрити таїнство найближчого майбутнього, то чому б не зробити це новорічної ночі? Для цього існує безліч варіантів, ми пропонуємо такі:

Ви можете прикрасити кімнату святковими кульками, попередньо сховавши у них побажання на наступний рік. Кожен, хто входить до кімнати, навмання вибирає свою кульку, після 00:00 дізнавшись, що чекає саме на нього!

Новорічні ігри для компанії допоможуть зробити свято незабутнім!

Також оголошення побажань можна зробити урочистішим. Виберіть 2 людини, після чого тільки одному дайте мішечок з побажаннями, а другому – з іменами всіх присутніх. Одна людина зачитує ім’я людини, а друга навмання вибирає побажання на рік. Не забувайте, що всі побажання мають бути позитивними і веселими!

Допоможе розважитися і гра «Новорічних атрибутів». Кожен по черзі називає по одному новорічному атрибуту (Дід Мороз, Снігуронька, ялинка, мандарини, подарунки і т.д.). У кого варіанти закінчуються – вибуває з гри, отримуючи символічне покарання, ну а переможцю варто підготувати сюрприз!

Активніше провести час у рамках закритого приміщення допоможе гра «Снайперських зимових кульок»! Для цього вам знадобиться вата (щоб зробити снігові кульки) і місткості, до яких можна кидати кульки. Компанія ділиться на 2 команди (або більше, залежить від кількості осіб), ємності ставляться на зручну відстань, команди отримують по певній кількості кульок (наприклад, по 1-й для кожної людини) і намагаються по черзі попасти в пропоновану ціль. Команда-переможець отримує приз або загадує бажання суперникам.

Розслабитися після активних дій допоможе гра «Тост за алфавітом». По черзі кожен бажає щось своїм друзям в алфавітному порядку, якщо хтось не може придумати тост на отриману ним букву – програє, отримуючи завдання від своїх друзів.

NewYear

Одна з найвідоміших усім ігор «Крокодил» також допоможе весело провести новорічну ніч 2017. Без допомоги звуків один з компанії показує слово або прислів’я, а інші повинні вгадати, що ж він показує. Варто вибрати певну тематику, звичайно, найатмосфернішою буде святкова. Хто відгадує слово – той і показує наступним, а загадує той, хто показував попереднє.

Розкрити свою уяву та креативність допоможуть «Новорічні новини». Вам необхідно підготувати таблички з набором слів, які не пов’язані один з одним (близько 5-ти) для кожного учасника. Після того, як кожен отримає свою табличку, йому необхідно якомога швидше придумати історію зі словами, які йому дісталися. Звичайно, з веселими та цікавими варіантами вийдуть і смішні історії.

Такі ігри для компанії на новий рік 2017 дозволять провести вам час весело та отримати масу позитивних вражень!

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...