"Этот пулемет "Утёс" теперь наш. Добыт в бою на Светлодарской дуге, когда наши пацаны брали лес", - волонтер показав втомленого ветерана з його трофеєм (фотофакт)

Отриманий трофей став ще одним доказом того, що зброю терористи отримують від сусідів, оскільки дата виготовлення на ньому - 1993 рік, наголосив Юрій Мисягін.

Фото:Facebook

"Этот пулемет "Утёс" вместе с треногой теперь наш. Он добыт в бою на Светлодарской дуге, когда наши пацаны брали лес." Про це пише у своєму Fаcebook волонтер Юрій Мисягін, демонструючи світлини, передають Патріоти України, і продовжують:

Это боевой трофей и ещё одно доказательство того, что оружие орки получает от соседей, так как дата изготовления на нем стоит 1993 год.

Во так, наши простые пацаны с пулемётами "Максим" 20-30-х годов, ружьями "Мосинка" 10-30-х годов и "СВД" 70-х годов, автоматами и пулемётами Калашникова 60-80-х годов, бьют орков, успешно решают боевые задачи и потихоньку двигаются вперёд.

Просто верьте в нашу армию. На фото участник боев Друг "Бугай".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...