"Тотальний неврожай": Синоптик прогнозує Росії "повний крах"

Земля буде висихати 5-сантиметровим шаром...

Лютий цього року буде морозним, впевнений народний синоптик Леонід Горбань. А ось весна і літо 2019 року будуть спекотними як в Росії, так і в Україні, говорить він. Такий прогноз він дав на майбутні місяці весни і літа,передають Патріоти України з посиланням на Styler.

Він вважає, що через посуху в цьому році Росію чекає неврожай.

"Урожай зменшиться на 25-30%"

За його словами, через спекотну погоду навесні і влітку по всіх областях Російської Федерації буде простежуватись падіння рівня врожаю.

"Урожай зменшиться на 25-30%. Це дуже суттєво! Я недавно зробив розрахунок по Краснодарському краю, і мій прогноз підтвердився. Там зниження врожаю буде ще більше, близько 30-35%. Вони – важливі постачальники пшениці всередині країни, але цього року великих поставок з цього регіону чекати не варто", - говорить Горбань.

Але, за його словами, це іноді відіграє і позитивну роль:

"Працівники сільського господарства кажуть: хоча б раз у п'ять років неврожай – це може навіть і добре. Адже тоді хоч трохи піднімається закупівельна ціна. Адже перекупники закупівельні ціни дуже знизили. А так, може, ціна хоча б трохи зросте".

"Земля буде висихати 5-сантиметровим шаром"

"Будуть так звані суховії. Переважатиме вітер зі сходу, з Поволжя. А це принесе суху погоду, дощі випадатимуть рідко. Земля буде висихати 5-сантиметровим шаром, тому що будуть переважати сильні вітри і палюче сонце", - говорить він.

Урожай ярих культур в Росії буде низьким, каже Горбань.

"Якщо урожай буде, то 12-14 центнерів з гектара. Це повний крах по яровим культурам. Дай боже, щоб я коли-небудь помилився! Адже якщо мій розрахунок правильний, то це дуже погано", - додає народний синоптик.

Втім, за його словами, неврожаю також варто очікувати не тільки в Росії, але і в Херсонській, Одеській, Миколаївській областях та в Криму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...