Традиційна рубрика - "херой"

Отакі "херої" в Україні. Мені за це соромно. А вам?

Знайомтеся - Євген Альфредович Червоненко (в простонародді Червонець).
Українська Вікіпедія розповідає про охоронця Ющенка досить скупо - український політик єврейського походження, член політичної партії Наша Україна, у минулому Міністр транспорту та зв'язку.
Нині - один з претендентів на посаду очільника одеської ОДА.
Про Червонця в Україні знають усі (славу не проп"єш).
Його фраза "Бог - не фраєр, він все бачить" стала прислів"ям.
Але мало хто з вас знає, що Червонець - повний кавалер ордена "За заслуги"! (для тих, хто не в темі - 3 ордена "За заслуги" - це майже те саме, що Герой України).
Очевидно, ще менше людей знає, що в нього є іменна нагородна зброя від найкращого і найчеснішого українського генпрокурора Юрія Луценка ( в минулому міністра МВС).
В інтернеті знайти фото Червонця з орденами нелегко.
Але знайшов.
Однак, за що він то все добро отримав - навічно залишиться таємницею. Вікіпедія про це мовчить. Зачищена. Указів про нагородження також нема.
А іконостас знатний. Хто розбирається - мене зрозуміє!
Отакі "херої" в Україні.
Мені за це соромно.
А вам?

Опублікував: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....