​Трагедія на Сумщині: Розбився літак, є загиблі

В Сумській області розбився легкий моторний літак, пілот загинув на місці.

У Роменському районі Сумської області розбився легкий моторний літак. Трагедія сталася під час розпилювання ядохімікатів. За інформацією відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Сумській області, пілот літака загинув, повідомляють Патріоти України.

Повідомлення про авіакатастрофу надійшло в поліцію 15 липня о 21:10 год. "Падіння легкомоторного літака " X-32 Бекас "відбулося між селами Зарудьє та Погожа Криниця Роменського району на полі сільськогосподарського підприємства, засіяного ячменем. Пілот 1964 року народження загинув на місці", - йдеться в повідомленні.

По даному факту порушено кримінальне провадження по частині 3 статті 281 (порушення правил повітряних польотів) КК України. Як повідомила прес-секретар прокурора Сумської області Наталія Науменко, встановлено, що попередньо літак здійснював переліт із селища міського типу Липова Долина Сумської області в Роменський район. Точне місце призначення та причини падіння літака встановлюються. Процес слідства знаходиться на контролі керівництва прокуратури області", - зазначила Науменко.

Опублікував: Тетяна Ісічук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Друзі порадили, тому що...: Полонений сирота із Приморського краю РФ шокував зізнанням, для чого пішов на війну (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:06

Круглий сирота із Приморського краю Росії, Кохтов Костянтин Дмитрович, працював собі на пилорамі, доки приятелі не порадили піти подивитися на війну, для гострих відчуттів. Про це написав журналіст Юрій Бутусов та оприлюднив відео зізнання окупанта, пе...

Росія використовує останнє вікно можливостей, поки зброя США не прибула в Україну, - західні аналітики

четвер, 2 травень 2024, 20:16

Росія зараз активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, поки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою, зазначають Патріоти України. Як пише The Hill, ро...