Трамп - це ходячий скандал. Коли такий брутальний персонаж опиняється на чолі глобальної держави, це стає світовою проблемою, - Шевцова

Російський політолог прокоментувала інцидент, який стався на саміті НАТО, під час якого президент США штовхнув прем'єр-міністра Чорногорії Марковича, який заважав йому стати в центрі для колективного знімка.

Дональд Трамп штовхнув прем'єра Чорногорії. Фото:http://vgolos.com.ua/

Президент США Дональд Трамп - людина, "яка звикла битися"; наявність такого "брутального" персонажа на чолі Білого Дому змусила запрацювати американську систему стримувань і противаг. Таку думку Обозревателю висловила російський політолог Лілія Шевцова, передають Патріоти України.

Коментуючи інцидент з прем'єр-міністром Чорногорії на саміті НАТО, вона зауважила: "Добре, що Трамп тільки штовхнув Марковича, який заважав йому стати в центрі для колективного фото. Адже міг відштовхнути і президента Литви Грібаускайте, яка стояла поруч".

На думку Шевцової, "це стиль людини, яка звикла битися за те, щоб отримати те, що вона хоче".

"Трамп з моменту свого воцаріння в Білому Домі став ходячим скандалом. Але коли такий брутальний і неосвічений персонаж опиняється на чолі єдиної глобальної держави, це стає світовою проблемою", - додала вона.

Разом з тим політолог визнала: "На щастя, сам прихід цього "Роккі" до влади змусив запрацювати американську систему стримувань і противаг. Будемо сподіватися, що ця система буде коректувати поведінку Трампа або нейтралізувати його дурощі".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...