Трамп готує низку заходів проти Північної Кореї

​У відповідь на найбільше ядерне випробування КНДР в адміністрації президента США розробляють комплекс дипломатичних і військових заходів, які мають перешкодити прогресу мілітарної програми КНДР.

Про це повідомляє сайт американського телеканалу NBC, передають Патріоти України.

США внесуть на розгляд до Радбезу ООН резолюцію, яка передбачає інспектування суден, які прибувають у порти КНДР, або їх залишають.

Також розглядає варіант нафтового ембарго, заборона на постачання текстильної продукції та заборона на прийом на роботу північнокорейських робітників. США також можуть перемістити в Південну Корею нові види озброєння, якщо Сеул попросить про це або ввести нові персональні санкції проти Кім Чен Ина.

"Ми розглядаємо всі божевільні варіанти, навіть ті, які ніколи не втілимо в життя. Тільки після цього ми розуміємо, чому потрібно відмовитися від того чи іншого можливого рішення", — сказало джерело видання.

Як повідомлялось , глава КНДР Кім Чен Ин влаштував грандіозний концерт з банкетом для військових і вчених, які брали участь у створенні водневої бомби.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Началась ликвидация командования Украины": Росіяни вигадали фейк про загибель Сирського та Буданова на Харківщині

четвер, 18 квітень 2024, 23:30

Росіяни поширюють фейкову інформацію про те, що унаслідок ракетного удару по місту Чугуїв цього тижня начебто загинули головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський та начальник Головного управління розвідки України Кирило Буданов. Повідомл...

"Росії не потрібно готуватися після війни в Україні", - естонський командувач

четвер, 18 квітень 2024, 23:00

Росії не потрібно готуватися протягом трьох років після війни в Україні, і у разі нападу Естонія зможе відбити ворога. Про це сказав глава Сил оборони Естонії генерал Мартін Херем, передають Патріоти України з посиланням на видання ERR.ee. . "На даний ...