Трамп не допустить успіху створення ядерної зброї КНДР

Президент США Дональд Трамп пообіцяв, що не допустить того, щоб міжконтинентальна балістична ракета КНДР була здатна досягти території США.

Про це повідомляє УНН з посиланням на Twitter Д.Трампа.

Раніше лідер КНДР Кім Чен Ин заявив в ході новорічного звернення, що Пхеньян готується до випробування міжконтинентальної балістичної ракети. Уточнювалося, що він також обіцяв “карати ворогів країни”, підсилюючи військовий потенціал, якщо США і Південна Корея не відмовляться від проведення навчань.

“Північна Корея заявила, що знаходиться на завершальній стадії розробки ядерної зброї, здатного досягти території США. Цього не буде!” — написав Д.Трамп.

Також Д.Трамп звинуватив Китай у тому, що його влада недостатньо допомагає у врегулюванні питання з КНДР. За його словами, “Китай отримав великий прибуток в результаті вигідної лише для нього торгівлі з США, але не може допомогти з Північною Кореєю”.

Раніше агентство Ренхап повідомило, що КНДР до 2020 року зможе створити міжконтинентальні балістичні ракети, які будуть здатні досягти території США.

Джерело: УНН

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не знають, що таке термінал?: Пропаганда Кремля епічно "спалила" свій фейк про ТЦК і банкомати (фото)

субота, 4 травень 2024, 13:53

Російська пропаганда "склепала" недолугий фейк про ТЦК та українські банки. Втім, є один нюанс. Нову російську інформаційно-психологічну операцію поширюють російські пабліки, на це звернув увагу український журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти У...

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...