Трамп не несе загрозу для України. Інформація про підтримку ним Путіна – надумані спекуляції - Тука

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій переконаний, що президент США не може апріорі бути проросійським. Це суперечитиме самим національним інтересам країни.

Георгій Тука. Фото:investigator.org.uaНовообраний президент США Дональд Трамп не несе жодної загрози для України, а інформація про підтримку ним президента Росії Володимира Путіна – надумані спекуляції. Таку думку в інтерв’ю Обозревателю висловив колишній голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука, інформують Патріоти України.

За його словами, істерика з приводу призначення президентом США Трампа була необґрунтованою.

"Трамп не несе загрозу для України. І я казав це з того дня, коли розпочалася істерика щодо його обрання. На мою думку, події, які відбуваються сьогодні, зокрема і в кадрових призначеннях, свідчать про те, що я мав рацію. У США збільшують чисельність військово-морських сил, тим паче на керівництво розвідкою призначена людина, яка перебуває під персональними санкціями з боку Кремля. Отже, інформація про підтримку Путіна Трампом – надумані спекуляції", – зазначив Тука.

Він переконаний, що президент США не може апріорі бути проросійським. Це суперечитиме самим національним інтересам країни.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...