"Трамп , скорее всего, "на крючке" у Кремля после его приездов в РФ на конкурсы красавиц", - Піонтковський

Політолог вважає, що російські спецслужби вже зібрали вражаючі відеодокази про Трампа, щоб шантажувати його ними

Дональд Трамп. Фото: BBC.com

Кандидат на пост президента США від Республіканської партії Дональд Трамп, можливо, знаходиться "на гачку" у Кремля. Таку думку "Обозревателю" висловив російський політолог, журналіст, політичний діяч Андрій Піонтковський, повідомляють Патріоти України.

Не исключено, что Трамп на крючке у Кремля. Вся его повестка дня во внешней политике – это выполнение всех путинских пожеланий. Он говорит, что признает аннексию Крыма, что будет разрушать НАТО. Бывший спикер Палаты представителей Конгресса США Гингрич, который в случае победы Трампа может стать его госсекретарем, заявил, что Эстония – это "пригород Петербурга", поэтому для американцев бессмысленно ради этого идти на ядерную войну. Между прочим, он повторил аргументацию Сталина во время войны с Финляндией", - сказав політолог.

Піонтковський зізнався, що раніше вважав подібну риторику наслідком маніпуляцій Трампом з боку "двох його найближчих радників - агентів Кремля - Манафорта і Пейджа". Ті, зокрема, просували "мем путінської пропаганди" про те, що "самий головний супротивник - це ІГІЛ, Захід бореться з ІГІЛ, тому потрібно відкинути всякі дрібниці у вигляді України і об'єднатися з Путіним".

"Я думал, что Трамп - идиот, которым манипулируют эти два человека. Но их ведь уже убрали, а он продолжает еще более яростно повторять эти тезисы, уже во вред себе – потому что это непопулярные взгляды. Трамп может быть "на крючке" у Кремля. Он не раз приезжал в Москву на всякие конкурсы красавиц, и я представляю, какой соблазнительный видеоматериал с его участием могли подготовить российские спецслужбы. Невероятным подарком Путину на всех направлениях было бы избрание Трампа, но будем надеяться, что оно не состоится", - зауважив експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Красунчик коштує 8,5 млн: В Україні помітили новітній суперкар Mercedes (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:43

В Україні нещодавно помітили суперкар Mercedes-AMG GT63 – ціна на автомобіль в Україні стартує від 8,5 мільйонів гривень. Фотографії опублікували на Instagram-сторінці supercars_ua, передають Патріоти України. Варто зауважити, що Mercedes-AMG GT63, вип...

Вічний Мамин День

середа, 1 травень 2024, 13:36

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу...(Перепрошую, друзі, ніяк не можу розвернути по горизонталі цю свытлину). . Юв...