"Трамп уже "входит" в историю: В Конгрессе США призвали к импичменту президента", - Олег Пономар

Розпочати процедуру імпічмента Трампу закликав конгресмен-демократ від штату Техас Ал Грін.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.

Доброго ранку, друзі. Четвер на календарі. Що важливого? Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

Две новости о сковородке Трампа:

"Бывший директор ФБР Роберт Мюллер стал спецсоветником в расследовании влияния РФ на президентские выборы в США.

Конгрессмен-демократ от штата Техас Ал Грин выступил в Конгрессе с призывом начать процедуру импичмента президента США Трампа. Конечно, пока в Конгрессе у республиканцев большинство, у импичмента нет никаких шансов. Но само слово "И" впервые в стенах Конгресса прозвучало и Трамп уже "входит" в историю.

Сегодня все наши взоры - на нашу Раду. Там будет очень жарко и интересно. Хочу, чтобы наши народные избранники не забывали, что мы следим за ними - кто как посещает, кто как голосует и кто как не голосует.

Спасибо всем большое в очередной раз. Майте гарний день".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...