Трамп звинуватив адміністрацію Обами в найгіршій фінансовій ситуації в США за 65 років

Президент закликав американців до єдності

Під час свого звернення до обох палат Конгресу президент США Дональд Трамп назвав фінансову ситуацію в США найгіршою за кілька десятиліть і поклав частину провини у цьому на адміністрацію Барака Обами.

"94 мільйони американців безробітні. Не працює кожен п'ятий працездатний громадянин. понад 43 мільйони людей зараз живуть у злиднях і більше 43 мільйонів американців користуються продуктовими талонами. У нас найгірша фінансова ситуація за 65 років. За 8 років роботи попередньої адміністрації наші борги зросли сильніше, ніж за часів майже всіх інших президентів разом узятих", - цитує Трампа Bloomberg, інформують Патріоти України.

Президент заявив, що США втратили більше чверті робочих місць у виробничій сфері через угоду NAFTA і 60 тисяч заводів після вступу Китаю до Світової організації торгівлі в 2001 році. Дефіцит торгівлі товарами зІ світом у минулому році склав майже 800 мільярдів доларів.

"Ці та інші нагальні проблеми вимагатимуть від нас єдності, незалежно від партій. Нам знадобиться американський дух, який долав усі проблеми протягом нашої довгої історії. Для досягнення наших цілей в США і за кордоном ми повинні перезапустити двигун американської економіки". – підсумував Трамп.

Раніше в цьому ж зверненні президент США заявив, що має намір залучити трильйон доларів інвестицій на відновлення інфраструктури США.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 23:01

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...