Трампгейт набирає обертів: "Вчера был большой и важный день в процессе над Манафортом. В качестве свидетеля выступал многолетний друг и соратник Манафорта Гейтс", - Пономар

Перша людина в команді Трампа (глава передвиборного штабу) і його помічник - банальні кримінальні злочинці. Америка і весь світ це бачать і чують.

Манафорт влип. Ілюстрація: Рейтерс.

"Вчера был большой и важный день в процессе над Манафортом. Вчера в качестве свидетеля выступал многолетний друг и соратник Манафорта Гейтс (напомню, что Гейтс пошел на сделку с Мюллером против Манафорта и Трампа и рассказал Мюллеру всё об этой сладкой парочке - в миллион раз больше, чем обнародовано на суде, включая и то, что Трамп знал и одобрил встречу с русскими, где Манафорт и Трамп-мл. договаривались о получении командой Трампа украденной русскими информации на Клинтон)", - пише політолог Олег Пономар на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Почему вчерашний день очень важен? Потому что карточный домик Трампа рушится на наших глазах в реальном времени. Гейтс под присягой в присутствии судьи и 12-ти присяжных отвечает на вопрос - "Знали ли вы с Манафортом о том, что совершаете криминальное преступление, отмывая деньги и не платя налоги Америке?". "Да, ваша честь. Знали".

То есть, первый человек в команде Трампа (глава предвыборного штаба) и его помощник - банальные криминальные преступники. Америка и весь мир это видят и слышат. И все помнят твиты Трампа о том, что Манафорт - хороший парень и суд над ним - большая несправедливость.

Трамп сравнивал процесс над Манафортом с процессом над Аль Капоне (типа - Манафорт же не Аль Капоне). Нет, он не Капоне. Капоне не продавал Америку. Спасибо".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...