Трампу пора червоніти: Зірка пop*o розповіла, як розважалася з президентом США

Стефані Кліфорд, яка знімалася в кіно для дорослих під псевдонімом Стормі Деніелс, вже була успішною актрисою і режисером в пікантній індустрії, коли в 2006 році їй випало познайомитися з нинішнім президентом США Дональдом Трампом. Про це, як пише The Guardain, порноактриса написала в своїй книзі під назвою "Повне викриття", повідомляють Патріоти України.

В ній йдеться про те, що в 2006 році актриса пікантного жанру побувала на змаганнях з гольфу на озері Тахо. Там вона разом з двома колегами вітала учасників змагань біля луз. Саме за таких обставин Деніелз і познайомилася з Трампом. Його охоронці запросили її на вечерю. Як пізніше виявилося, це було запрошення в пентхаус Трампа. Актриса і раніше говорила про цей епізод. Однак, в книзі вона вказала деякі особливі деталі. Зокрема, президентський член вона описала як «менший за середній, але не химерно малий».

«Він знав, що у нього незвичайний пеніс. У нього була велика, схожа на гриб головка. Мов мухомор. Я лежала там, роздратована тим, що мене грає чувак із зарослями на лобку, як у єті, і членом, схожим на персонажа-гриба з Mario Kart», - йдеться в книзі Деніелс.

«Для мене це був найменш ефектний секс в житті, але, вочевидь, він не розділяв моєї думки», - зауважила порнозірка. Після цього випадку Трамп телефонував їй впродовж року. І Деніелс відповідала на всі дзвінки. Вона також описала ще один цікавий епізод своїх стосунків з Трампом, який стався в 2007 році. У готельному номері вони разом дивилися шоу «Тиждень акул», аж тут зателефонувала Гілларі Клінтон, яка тоді змагалася з Бараком Обамою за роль кандидата в президенти від Демократичної партії.

«Він говорив з нею про гонку, часто повторюючи щось про «наш план». Але навіть поки він говорив з Гілларі, вся його увага була прикута до акул», - пригадала Деніелс. В книзі вона також зазначила, що Трамп насправді ніколи не хотів бути президентом США. Але коли він став помітним кандидатом на найвищу посаду в Америці у 2016 році, актриса почала боятися за свою безпеку через історію стосунків з ним. Тим більше, за рік до того їй вже погрожували, змушуючи мовчати про відносини з Трампом. Зрештою, в день виборів вона погодилася підписати угоду про нерозголошення за 130 тисяч доларів.

Актриса зазначила в своїх мемуарах, що їй було ніяково кожного разу, коли вона бачила Трампа по телевізору. «У мене був секс з оцим, - говорила я собі. Щоразу», - зазначила порнозірка. Президент США Дональд Трамп заперечує, що мав будь-які відносини з Деніелс. Хоча він визнав, що особисто наказав адвокату Майклу Коену заплатити актрисі за її мовчання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В небо піднявся 70-метровий вогняний стовп: На Харківщині стався вибух на газопроводі (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 22:35

Там зазначили, що вибух на трубопроводі не пов’язаний з військовими діями. Обійшлося без постраждалих. В ОВА пообіцяли надати подробиці згодом. "Подія не пов’язана з бойовими діями. Постраждалих немає. Обставини, деталі з’ясовуються", - йдеться у повід...

"Посягнули на скрепу": Регіони Росії масово скасовують паради у "день перемоги" - соцмережі

четвер, 18 квітень 2024, 22:23

"Посягнули на скрепу – регионы России массово отменяют парады в «день победобесия». От проведения военных парадов уже отказались в Белгородской, Брянской, Псковской, Рязанской и Курской областях, а также в оккупированном Крыму. Официальная причина «что...