"Треба атакувати, рознести вщент усю цю інфраструктуру" - Каспаров закликав Захід дати відсіч Путіну

Російський опозиціонер наголосив, що захисні заходи, які досі вживає Захід проти РФ,є недостатніми і малоефективними.

Гаррі Каспаров. Фото:dialog.ua

Захід застосовує проти Росії непродуктивні заходи, незважаючи на всі наявні методи для повного розгрому Кремля. Таку думку висловив на міжнародній конференції re: publica в Берліні екс-чемпіон світу з шахів, російський опозиціонер Гаррі Каспаров, передають Патріоти України з посиланням на Deutsche Welle.

За його словами, "путінський режим веде цілеспрямовану війну з вільним світом, прагнучи дезавуювати саму концепцію демократії, мовляв, в Росії демократії немає, але і на Заході демократія - це фікція".

Каспаров підкреслив, що цей план Кремля послідовно реалізується і вже дав певні результати і в Європі, і в Америці. Зараз, однак, західні ЗМІ і уряди західних країн, вказав він, зрозуміли, з чим мають справу.

Правда, захисні заходи, які досі вживає Захід, Каспаров вважає недостатніми і малоефективними.

"Треба атакувати, треба рознести вщент усю цю інфраструктуру. Адже це не спеціальні технології, розроблені в Росії, просто здібні люди використовують те, що придумано на Заході, так що і методів боротьби у Заходу більше, ніж достатньо, була б політична воля", - заявив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...