Треба ж таке розгледіти: У Фінляндії є озеро у формі людини з зачіскою Дональда Трампа (фотофакт)

Психологи вважають, що людина може бачити в тих чи інших предметах відомих осіб.

Химерне озеро з обрисами Д.Трампа. Фото: donpress.com

Антті Калліо за допомогою картографічного сервісу шукав місце для ночівлі, зазначають Патріоти України з посиланням на donpress.com.

Спочатку американець нічого особливого не помітив, але як тільки він активував режим «Супутник», то відразу ж звернув увагу на водойму Вімпелінлампі.

При цьому Калліо вирішив поділитися скріншотом химерного озера в соціальній мережі. Його пост привернув увагу користувачів, серед яких виявилися і психологи. Тапани Ріеккі зазначила, що людина може бачити в тих чи інших предметах відомі особи, подібне пояснюється різними очікуваннями.

Так як Трампа знають не тільки в Америці, але і у всьому світі, то не дивно, що у чоловіка виникла асоціація саме з президентом його країни.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...