"Требуем освободить Савченко": Українські хакери зламали сайт "МЗС ДНР" (відео)

В результаті втручання хакерів "МЗС ДНР" рішуче підтримує позицію України і світової спільноти щодо вимоги негайного звільнення Надії Савченко".

Українські хакери пожартували. Фото: informnapalm.org.

"Анонімна хакерська група #FF (Falcons Flame), яка раніше надала неспростовні докази участі спецпризначенця ФСВП РФ у війні на Донбасі, сьогодні, 31 березня, «відкрила очі» так званому «міністерству закордонних справ ДНР», - написав волонтер InformNapalm Роман Бурко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

На офіційному сайті маріонеткового "міністерства" було опубліковано матеріали з даними і посиланнями на факти участі російських військовослужбовців у війні на Донбасі. Хакери вказали посилання на сайт проекту #Russiakills і матеріали InformNapalm.

Невеликі уривки зі статей, які перетворилися на позитивні меседжі з офіційних сторінок сайту т. зв. "міністерства закордонних справ" терористичної організації "ДНР": «...МЗС ДНР рішуче підтримує позицію України і світової спільноти щодо вимоги негайного звільнення Надії Савченко. Ми вимагаємо від Російської Федерації засудити й покарати обвинувачів і суддів "Суду Кенгуру"... Також вимагаємо звільнення інших політв'язнів, яких незаконно утримують в російських в'язницях. Ми виступаємо за свободу і самовизначення всіх народів Російської Федерації!»

«...Гібридну і повзучу агресію Російської Федерації, неодноразово доведену в OSINT-розслідуваннях міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm, світова спільнота мусить зупинити!...»

«...Ми позитивно оцінюємо крок уряду України до відкриття представництва НАТО, також хочемо висловити побажання відкрити представництво НАТО і в місті Донецьку. Впевнені, що це сприятиме стабілізації ситуації на тимчасово окупованих РФ територіях України...»

«Україні потрібні перемоги, сьогодні ми вам подаруємо одну», - написали хакери #FF у своєму Твіттері напередодні зламу. За матеріалами відеокадрів з цього злому, викладеного хакерами у відкритому доступі, InformNapalm також зробив відео:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...