Тремтіть, хапуги! У ГПУ створили онлайн-лічильник, на якому відображають загальну суму зафіксованих відомством хабарів

Відповідна опція з'явилась на сайті Генпрокуратури.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко, інформують Патріоти України.

Він зазначив, що вчора, 4 вересня, на сайті прокуратури з'явився лічильник, який в онлайн-режимі рахуватиме факти хабарництва та інших корупційних злочинів, а також кількість переданих до суду відповідних справ.

Луценко також додав, що за два дні лічильник прокрутився на 9 позицій і сума хабарів становить 346 тисяч гривень. "Загальна сума хабарів облікованих нами хабарників за ці неповні два дні – 74 000 грн та $10 500. Лічильник хабарників крутиться, ми працюємо! За годину додався ще податківець з Вишгороду - 10 тис грн хабар", – наголосив Луценко.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Великі жертви не допомогли: Відхід Сил оборони з позицій не сприяє швидким тактичним успіхам росіян – ISW

понеділок, 29 квітень 2024, 8:24

Експерти Інституту вивчення війни вважають, що відхід Сил оборони з позицій від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки не сприяє росіянам у швидкому досягненні тактичних успіхів, і окупанти навряд чи зможуть досягти глибшого оперативно значущого проникн...

Бої у Красногорівці: чому місто важливе для оборони, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 7:15

За повідомленням Генштабу ЗСУ, за останню добу на Новопавлівському напрямку оборонці продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Водяне, Парасковіївка та західніше Побєди Донецької області, де ворог 13 разів нам...