Третій етап блокади торгівлі з окупантами розпочався

Ветерани АТО заблокували залізницю Луганськ - Лисичанськ - Попасна

Ветерани АТО почали третій етап блокади торгівлі з окупантами. Вчора була заблокована залізниця Луганськ - Лисичанськ - Попасна бiля Гірське-Золоте. Про це в середу ввечері повідомив на своїй сторінці у ФБ народний депутат Семен Семенченко: "Блокада торгівлі з окупованими територіями, перший блокпост біля населених пунктів Гірське та Золоте, 4 км до лінії розмежування. Попередили СБУ, всі правоохоронні органи про те, що ветерани АТО заблокували рух залізничною колією.

Попри всі попередження, близько 18 години була вчинена спроба прорвати блокаду вантажним потягом, який з підконтрольної Україні території намагався протягти 56 вагонів на окуповану територію.

Потяг вдалось зупинити, прибула слідча група. Зараз з'ясовуємо, хто дав вказівку його пустити по заблокованій колії на людей".


12 вантажних поїздів і більш ніж 700 вагонів на цій ділянці вчора були виключені з процесу фінансування тероризму. Рядові співробітники МВС, прикордонники, співробітники СБУ підтримали дії ветеранів.

Перший блокпост блокади отримав назву "Редут Богдана". Нині триває інженерне обладнання місцевості і забезпечення безпеки учасників блокади. Крім того, після інциденту з потягом, який намагався прорвати блокаду, ветерани дістали зварювальний апарат і почали приварювати вагони до рейок біля Редуту Богдана. На їх думку цей приварений до рейок поїзд стане пам'ятником контрабанді і торгівлі на крові. Надгробним.

Сьогодні ветерани АТО продовжують блокувати на залізниці вантажні поїзди на Донбасі, що перевозили вантажі між окупованими і неоккупированными територіями. Народний депутат України Семен Семенченко на своїй сторінці у Facebook повідомив. «Затриманий поїзд ветерани переобладнали під пункт підігріву. А на дворі -15"...



Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...